2014 m. rugsėjo 23 d., antradienis

Gimtadienis facebook`e.

Labai noriu parašyti, ką jaučiu.
Taigi, šiandien mano gimtadienis. Man jau 19. Gavau labai daug sveikinimų. Tačiau, kiek iš jų buvo nuoširdžių? Manau, nedaug. Aš, žinoma, nenoriu nieko įžeisti, todėl esu dėkinga visiems, kas mane pasveikino. Beeeeeeet. Noriu išreikšti savo nuomonę apie populiarųjį sveikinimą facebook‘o sienoje. Tai yra gana pasišlykštėtinas reikalas. Daugelis (tikrai nesakau, kad visi) tų sveikinimų yra perpildyti netikrumo arba parašyti automatiškai, t.y įeini į kone didžiausią laiko ir proto valgytoją, užmeti akį į dešiniajame kampe, viršuje, esančią dėžutę ir pamatai - kieno gimtadienis šiandien yra, ir net nejauti, kaip tu jau rašai ‘nuoširdųjį‘ „sveikinu“.  Net nežinau, kas yra geriau: ar gauti dirbtinį pasveikinimą ar išvis jos negauti.
Žinau, skambu kaip sena bobytė, nesugebanti prisitaikyti prie inovacijų, tačiau tokia yra mano nuomonė.

Nepaisant to
Noriu padėkoti visiems, kurie nepatingėjo paspausti aštuonių raidelių, o tie, kurie tai padarė dar ir nuoširdžiai – labai dėkoju.
Aš jau sena.

2014-09-22

1 komentaras:

  1. Būtent dėl to esu pasidarius facebook'o nustatymuose, kad nerodytų mano gimtadienio. Tokiu būdu gaunu tik draugų kurie ir be fb prisimena mano gimtadienį sveikinimus :)

    AtsakytiPanaikinti