2013 m. sausio 28 d., pirmadienis

Draugai, kas jie?

Vis dažniau susimąstau, kas yra draugas? Ar tai tas žmogus, kurį pažįstu metų metus ir žinau daug ką apie jį? O gal tas, kuris sugeba mane paguosti, palaikyti, pastūmėti pirmyn? Ar tai tas su kuriuo man labai linksma kartu? Manau, kad draugas turi atitikti visus šiuos kriterijus, na gal dėl pažinojimo metų metus klystu, nors tai kad žmogų pažįsti ne metus ir ne dvejus, leidžia tau suprasti, kad juo gali pasitikėti ir tai, kad jis geras draugas.

Neseniai savo gyvenime apturėjau tokį laikotarpį, kurio maniau niekada neturėsiu. Tas laikotarpis labai keistas. Iš mano gyvenimo, ar bent jau pasitikėjimo rato, iškrito pora žmonių. Tiesa... Man dėl jų gaila. Tikrai nemaniau, kad teks pyktis būtent su jais... Tiek kartu išgyventa... Tiek patirta...  Bet, kad ir kaip bebūtų skaudu, tenka atsisveikinti (hm..skamba taip lyg amžinojo poilsio išlydėčiau. Taip nėra).  Tačiau vieni išeina, kiti - ateina!

Per naujuosius sau prisiekiau, kad šie 2013 metai, bus patys nuostabiausi. Ir kiek pastebiu vis dar tęsiu savo pažadą. Tai man padeda padaryti, žinoma, draugai. Ir nevisi jie tie senieji, laiko patikrinti draugai, kurie mane paliko. Tai nauji žmonės, su kuriais maniau, kad niekada gerai nesutarsiu, net mintis nebuvo kilus, kad galiu geriau bendrauti su Jais. Tačiau kai nustojau nekęsti viso pasaulio, supratau, kad tie žmonės yra nuostabūs ir be galo panašūs į mane. Labai tuo džiaugiuosi. Ir tikiuosi, kad jie manęs nepaliks NIEKADA.

Palinkėjimas: Atsirinkite savo gyvenime brangakmenius ir išmeskite šiukšles, nes tos šiukšlės trukdo Jums judėti pirmyn.

2 komentarai: